Welkom bij Short Stay NL - De Personeelhuisvester van Nederland

Ons concept

Flexibele huisvesting in complete woningen

Als huisvester hebben wij een uniek concept ontwikkeld. Wij huisvesten flexwerkers in compleet ingerichte woningen en zijn tegelijkertijd volledig verantwoordelijk voor het beheer. Bedrijven huren onze woningen om personeel te huisvesten en betalen een all-inclusive tarief voor een verblijf. De huur van de woning is wekelijks opzegbaar en daarmee uiterst flexibel.

Omdat wij de woningen onzelfstandig verhuren en verantwoordelijk zijn voor het beheer, hebben onze medewerkers te allen tijde toegang tot de woning om de deze te inspecteren. Het zijn comfortabele woningen om te verblijven met woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en 1- of 2 persoons slaapkamers. Ook zijn de woningen voorzien van Wifi.

Flexwonen als oplossing voor woningtekort personeel en arbeidsmigranten

Omwonenden

Wij staan altijd open voor vragen of opmerkingen

Heeft u op dit moment vragen of opmerkingen over de huisvesting van arbeidsmigranten in uw buurt? Neem direct contact met ons op. We helpen u graag. Neem contact op via onze contactpagina.

Woningbeheer

Volledig in eigen handen

ShortStay NL opereert onafhankelijk en heeft de regie op beheer volledig in eigen handen, om de verantwoordelijkheid volledig te kunnen blijven monitoren. Onder het beheer vallen o.a. de volgende zaken:

Translate »