Welkom bij Short Stay NL - De Personeelhuisvester van Nederland

Short Stay NL

Een flexibele huisvestingspartij die onderscheidend is in de markt en bedrijven ontzorgt

Short Stay NL is de ideale huisvestingspartner

Short Stay NL is de ideale huisvestingspartner. Ontstaan vanuit jarenlange ervaring in het huisvesten van buitenlandse werknemers en de ambitie dit constant te optimaliseren en uit te bouwen. Door samen te werken met huiseigenaren en investeerders enerzijds, en huiszoekenden en werkgevers anderzijds. Goed beheer, flexibele opzegtermijn en geen onverwachte kosten achteraf.

Huisvesting door heel Nederland

Wij bieden werknemers een thuis, door huisvesting aan te bieden door heel Nederland, in verschillende varianten. Deze huisvesting voldoet uiteraard aan de huidige wet- en regelgeving en wij beheren die woningen voor huiseigenaren, vastgoedinvesteerders en corporaties. En onze heldere afspraken en complete service zorgen voor professionele, aangename samenwerkingen met een langdurig karakter aan zowel de verhuurders- als de huurderskant.

Samenwerking met investeerders

Door de lage rentestand vanaf 2014 zochten steeds meer investeerders naar mogelijkheden die meer rendement genereerden. Daardoor werd het ook voor investeerders interessant om met Short Stay NL samen te werken. Door een woning te kopen en die aan Short Stay NL te verhuren waren ze verzekerd van maandelijkse inkomsten.

Flexwonen als oplossing voor woningtekort personeel en arbeidsmigranten

Short Stay NL huisvesting

Flexwonen op vakantieparken

Vakantieparken vormen ook een oplossing voor het beperkte aanbod op de woningmarkt. Daarom zijn we sinds 2018 aanwezig op verschillende vakantieparken. Een groot deel van het jaar huren we woningen van het vakantiepark en verhuren we deze aan bedrijven die arbeidsmigranten willen huisvesten.

Ons werkgebied

Huisvesting voor arbeidsmigranten in heel Nederland

Hier ziet u een overzicht van ons werkgebied. Wij verhuren appartementen, vrijstaande woningen, eengezinswoningen en projectlocaties aan uiteenlopende bedrijven. Op dit moment bezitten we circa 150 woningen, met totaal circa 750 bedden die we verhuren aan bedrijven. Dit zijn onder andere bouwbedrijven, landbouwbedrijven, multinationals en uitzendorganisaties met buitenlandse werknemers. Deze arbeidsmigranten zijn bijvoorbeeld werkzaam in de kassen, logistiek, scheepvaart, landbouw, duurzame projecten zoals windmolenparken, horeca, facilitaire diensten, transport en groenvoorzieningen.

Translate »