Welkom bij Short Stay NL - De Personeelhuisvester van Nederland

Verhuren aan Short Stay NL

Particulieren

Uw woning tijdelijk verhuren?

Bent u in het bezit van een woning die leeg staat en zoekt u een manier om vaste inkomsten te genereren uit uw woning? Wij komen graag met u in contact om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom verhuren aan Short Stay NL?

Heeft u een (tijdelijk) leegstaande woning die u wilt verhuren? Short Stay NL komt graag vrijblijvend de woning bezichtigen om te zien of we iets voor u kunnen betekenen.   Hoe werkt Short Stay NLShort Stay NL huurt woningen in heel Nederland. In overleg met de eigenaar huren we de woningen ongemeubileerd in. We voorzien de woning van een complete inrichting en sluiten zelf de GWL en internet contracten af. De woning wordt vervolgens compleet ingericht verhuurd aan bedrijven die huisvesting zoeken voor hun personeel.

Als u uw woning aan ons verhuurt, kunnen wij vaste inkomsten garanderen én u heeft vrijwel geen omkijken meer naar uw woning. Hoe doen we dat? Door uw woning tijdelijk te verhuren aan bedrijven die personeelshuisvesting zoeken en ú hierbij volledig te ontzorgen. Dit betekent het volgende:

Translate »