Welkom bij Short Stay NL - De Personeelhuisvester van Nederland

Huren bij Short Stay NL

Oplossing woonruimte

Personeelshuisvesting
voor uw werknemers

Voor huisvesting van personeel uit het buitenland kunt u terecht bij ShortStay NL. ShortStay NL is al geruime tijd actief in personeels huisvesting en heeft hiervoor een uniek en compleet concept ontwikkeld.

Personeelshuisvesting in compleet ingerichte woningen

Werkgevers die te maken hebben met tijdelijke werkkrachten hoeven met huisvesting via Short Stay NL nergens meer naar om te kijken. Of het nou huisvesting voor tijdelijke werkkrachten of managers is. Daar zit voor Short Stay NL geen verschil in, want het gaat om huisvesting voor iedereen. Van woonhuizen tot ruime appartementen. Van sobere inrichting tot zeer luxe. En het gaat om huisvesting in brede zin. Dat wil zeggen, woningen worden ‘turn-key’ opgeleverd, volledig gemeubileerd, wellicht zelfs met gevulde koelkast. Short Stay NL, huisvesting voor iedereen. Dat is goed geregeld!

Uw huisvesting personeel goed geregeld

Wanneer u de huisvesting van uw personeel uitbesteedt aan ShortStay NL weet u zeker dat het goed geregeld is, en dat u er zelf vrijwel geen omkijken meer heeft naar de huisvesting van arbeidsmigranten. We zetten onze voordelen nog even op een rij:

Huisvesting buitenlandse werknemers gezocht

Nederland krijgt beetje bij beetje grip op de Corona-crisis. Langzaamaan versoepelen de maatregelen en wordt steeds meer werk weer opgepakt. Daarnaast is momenteel het hoogseizoen in de bloemen- en AGF-sector. Er wordt hierdoor ook weer steeds vaker gezocht naar huisvesting voor buitenlandse werknemers.

Heeft u buitenlandse werknemers in dienst? Voor de gezochte huisvesting kunt u terecht bij Short Stay NL. Wanneer u de huisvesting van buitenlandse werknemers uit handen geeft, heeft u er vrijwel geen omkijken naar en weet u zeker dat het goed geregeld is.

Huisvesting door Short Stay NL

De huidige corona-crisis benadrukt nog meer hoe belangrijk privacy en hygiëne zijn in een woonsituatie. Daarnaast is flexibiliteit in het huren van huisvesting een fijne bijkomstigheid voor werkgevers van buitenlandse werknemers. Short Stay NL biedt u het volgende:

Translate »